Lyngby-truppen udtaget til søndagens Hobro-kamp

Der var umiddelbart ikke mange, som før sæsonstart havde set, at Hobro efter 5 kampe ville være ubesejrede. Søndag eftermiddag kommer topholdet fra Hobro på besøg i Lyngby. Johan Lange har udtaget sin trup til opgøret.
 
Efter blot 5 spillede kampe i NordicBet Ligaen giver det ikke meget mening, at snakke om top- og bund-opgør allerede. Sæsonen er stadig ung, men hvis man alligevel negligerer antallet af afviklede kampe, så er der tale om en modstander fra toppen af ligaen, som søndag eftermiddag gæster Lyngby Stadion i NordicBet Ligaen.
 
Resultaterne taler for sig selv i Hobros sammenhæng. De 5 sejre er blandt andet hevet i hus mod de to Superliga-nedrykkere, der paradoksalt nok er de to hold, som har fået flest klø. 5-0 over Silkeborg i 2. spillerunde og senest 5-2 over AC Horsens indgyder respekt for et hold, som i de tre øvrige kampe har hevet snævre sejre i land mod Marienlyst, Brønshøj og Hvidovre.
 
Lyngby kommer til opgøret med et nederlag til Brønshøj i bagagen. Kampen var ikke specielt opløftende og Johan Lange lagde efter kampen heller ikke skjul på, at præstationen ikke var god nok. Fokus i ligaen er på udviklingen af spilkoncept og at få sammenspillet den nye spillertrup under en ny træners tanker. Kunne man ramme topniveauet og slå topholdet fra Hobro vil det være et super resultat for de kongeblå – men det bliver naturligvis svært.
 
Cheftræner Johan Lange har udtaget sin trup til opgøret, der sparkes igang på Lyngby Stadion kl. 15. Lyngby-træneren må blandt andet se bort fra en skadet Rasmus Minor Petersen, der måtte forlade banen i de døende minutter af Lyngbys kamp i DBU Pokalen i onsdags mod BGA.
 
Lyngbys trup mod Hobro:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 8. Andreas Granskov, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 26. Frederik Gytkjær

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products