Emre og Stückler fik bronze med U17-landsholdet

U17-landsholdet med Emre Mor og Daniel Stückler vandt bronze ved Syrenka Cup i Polen, hvor især Daniel Stückler spillede en hovedrolle med flere scoringer.
 
U17-landsholdet har i denne uge deltaget ved Syrenka Cup 2013 i Polen, hvor Danmark tidligere har vundet turneringen. Med i truppen er to Lyngby-spillere i form af kantspilleren Emre Mor og angriberen Daniel Stückler, der begge fik fint med spilletid ugen igennem.
 
Første modstander i årets turnering var Slovakiet, som leverede en regulær chokstart i kampen. Slovakkerne gav bolden op og smækkede en lang bold op til en fremadstormende angriber, som fangede den danske defensiv i ubalance og kunne score efter kun 9 sekunder. Kort før pausen blev det også 2-0 til slovakkerne, men i 2. halvleg vendte billedet.
 
To minutter efter pausen kunne Daniel Stückler nemlig banke reduceringen i kassen og blot tre minutter senere fik Danmark udlignet. Slovakiet kom foran endnu engang efter en times spil, men Danmark kom igen tilbage og fik udlignet til 3-3 og vandt siden kampen på straffespark med sammenlagt 7-6.
 
Sejren resulterede i en semifinale mod Ukraine og her var der en startplads til Emre Mor, mens Daniel Stückler blev indskiftet efter 65 minutter. Opgøret sluttede ligeledes uafgjort i ordinær spilletid, men denne gang måtte danskerne overgive sig på straffespark. Dermed måtte Jan Michaelsens landshold "nøjes" med bronzekamp mod Georgien.
 
Her var der regulær klasseforskel at spore. Både Emre Mor og Daniel Stückler startede på banen og kvitterede med fornemme præstationer. Daniel Stückler ramte stolpen i første halvleg, mens der i de sidste 45 minutter kom hul på bylden for angriberen, der først scorede til 1-0 og sidenhen lukkede Syrenka Cup 2013 med en scoring til 4-1, der også blev kampens resultat.
 
Stückler og Emre returnerer nu til Danmark, hvor der tirsdag venter opgør for Søren Hermansens Lyngby-hold i U17-ligaen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products