Truppen til DBU Pokalen mod AB udtaget

Lyngby træder onsdag aften ind i DBU Pokalen, hvor liga-kollegerne og lokalrivalerne fra AB Gladsaxe venter. Johan Lange har udtaget truppen til opgøret.
3 gange venter AB i NordicBet Ligaen i denne sæson, men lokalrivalerne får også et fjerde indbyrdes opgør med hinanden. Paradoksalt nok bliver det fjerde planlagte møde også sæsonens første og det spilles onsdag aften på Gladsaxe Stadion, hvor de kongeblå kommer på besøg i DBU Pokalen.
Lyngby har revanche til gode fra sidste sæson, hvor AB i sidste spillerunde sikrede sig en ny sæson i landets næstbedste række ved at vinde over de kongeblå naboer. Knald-eller-fald-kamp bliver det altså også onsdag aften, men denne gang for begge mandskaber. Vinderen avancerer naturligvis i DBU Pokalen, mens taberen af opgøret må "nøjes" med at koncentrere sig om udfordringerne i NordicBet Ligaen.
Lyngbys cheftræner Johan Lange har udtaget sin trup til kampen, hvor Ryan Johnson Laursen er tilbage i truppen efter at have været med U21-landsholdet i Irland. Ud af truppen glider David Boysen og Mathias Tauber.
Der er i øvrigt allerede trukket lod til næste runde af DBU Pokalen, hvor onsdagens vinder får fornøjelsen af at møde BGA fra Danmarksserien.
Lyngbys trup mod AB Gladsaxe:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 3. Ryan Johnson Laursen, 5. Rasmus Nielsen, 6. Rasmus Minor Petersen, 8. Andreas Granskov, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 22. Bror Blume, 24. Frederik Helstrup, 26. Frederik Gytkjær

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products