Johan Lange: Vi er ærgerlige

Lyngby-holdet er skuffede efter kampen mod Silkeborg. Cheftræner Johan Lange er ikke i tvivl om, at holdet nok skal rejse sig, selvom Lyngby-chefen gerne medgiver, at han er skuffet over resultatet.
 
Der var naturligvis skuffelse at spore i omklædningsrummet efter de kongeblås 2-3-nederlag ude over Silkeborg. Cheftræner Johan Lange forsøgte efter kampen at sætte lidt ord på oplevelsen: "Vi er ærgerlige, men vi må samtidig konstatere at der er noget som ikke lykkes og noget som lykkes. Vi er blandt andet farlige på omstillinger synes jeg" fortæller Johan Lange og fortsætter:
 
"Vi kommer til at forsvare os lavere og lavere, og så opstår det altid en risiko for at man kan indkassere et mål. Og så formår vi ikke at samle os godt nok efter 2-1-målet" lyder det fra Lyngbys cheftræner, der håber på at de kongeblå kan lære af opgøret og drage nytte af det i fremtiden:
 
"Vi er uerfarne som hold. Vi har ikke været i de her situationer, hvor vi skulle holde føringer på denne måde overfor et stærkt hold på udebane. Så vi oplever mange ting som hold for første gang, og vi skal være dygtige til at drage erfaringer. Gode som dårlige" fortæller Johan Lange, der ikke er et sekund i tvivl om, at holdet nok skal rejse sig:
 
"Selvfølgelig kommer vi videre, men lige her nu torsdag aften er man naturligvis fuld af frustrationer og man er ærgerlig. Vi forholder os til præstationerne og tager de gode ting med som der var, og får vi kigget på de ting som vi nok skulle have gjort noget mere af. Så vi analyserer på begge ting og det er der egentlig ikke noget hokus-pokus i" lyder det afslutningsvis fra Johan Lange.
 
Lyngbys næste opgave er i DBU Pokalen ude mod AB den 21. august.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop