Lange: Spillerne fortjente det

Lyngby-træner Johan Lange var ikke sen til at hylde sit nye Lyngby-hold, der søndag eftermiddag slog Vendsyssel med 3-1 på Lyngby Stadion. ”Spillerne fortjente det” lyder det fra cheftræneren.
Lyngby hentede søndag eftermiddag sæsonens første sejr. Det skete da de kongeblå fortjent besejrede Vendsyssel FF med 3-1 på mål af Frederik Gytkjær, David Boysen og Frederik Helstrup. Lyngby-træner Johan Lange fik dermed sine første point i spidsen for Lyngby og det glædede naturligvis den nye Lyngby-træner:
”Vi vinder fuldt fortjent. Som vi snakkede om inden kampen havde vi slidt meget med at skabe målchancer i de første par kampe. I dag er vi væsentligt mere bevægelige og vi har meget mere bevægelse foran boldholder. Det gør at vi skaber chancer i det etablerede spil, vi er tæt på at skabe chancer på omstillinger og vi skaber chancer på dødbolde. Jeg synes at vi skaber de chancer som der skal til for at vinde kampen fuldt fortjent” lød det efter kampen fra Johan Lange, der heller ikke er sen til at hylde sine spillere:
”Spillerne fortjener kæmpe ros. Dels for måden at gennemføre kampen på, men også da Vendsyssel kommer på 1-2, der fortsætter vi, kommer ned til pausen og kommer godt ud til 2. halvleg. Det synes jeg er flot af et så nyt hold”
”Vi har arbejdet med det offensive for få lidt mere flow i det. Og få sammensat nogle mønstre der gør, at spillerne har lidt mere genkendelighed, så det bliver noget man kender fra træningsbanen. Det lykkedes meget godt i dag” fortæller Johan Lange, der også mener at det var vigtigt at Lyngby kom først på scoringstavlen:
”Vi ville rigtig gerne foran, for vi ved hvor dygtige Vendsyssel er til at organisere sig. Det er et rigtig godt trænet hold, så vi ved det er vigtigt at score først, så de bliver nødt til at tage lidt større risici”.
Lyngby og Johan Lange skal i aktion igen allerede på torsdag ude mod Silkeborg.