MATCHDAY: Lyngbys nye kampprogram

Lyngby Boldklub lancerer nu et helt nyt format til det traditionelle kampprogram. MATCHDAY giver fremover det forkromede overblik på kampdagen.
 
Lyngby Boldklub har henover sommeren re-designet og re-lanceret de kongeblås kampprogram. Kampavisen er således erstattet af et mere klassisk kampprogram, hvor indholdet er lidt mere i fokus.
 
Kampprogrammet vil som altid blive delt gratis ud til publikum på Lyngby Stadion. Interesserede kan også læse udgivelsen online, hvor det vil være offentligt tilgængeligt på kampdagen.
 
I dette nummer af MATCHDAY kan du høre om cheftræner Johan Langes arbejde med den relativt nye og unge Lyngby-trup. Derudover får du naturligvis optakt og cheftrænerens syn på søndagens kamp mod Vendsyssel FF.
 
Du kan læse den første udgave af MATCHDAY nu via dette link.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Andreas Bjelland skriver kontrakt med De Kongeblå

Andreas Bjelland skifter til Lyngby Boldklub på en permanent aftale til sommeren i 2023, når hans aftale med FCK udløber denne sommer. Bjelland har det seneste år været udlejet til Lyngby og har været en vigtig del af holdet – både på banen og i omklædningsrummet.

Læs mere »

Lyngby forlænger kontrakten med Brian Hamalainen

Lyngby Boldklub og Brian Hamalainen forlænger kontrakten til sommeren i 2023. Den alsidige forsvarsspiller har vist sig godt frem i foråret og udviklet sit spil til at dække flere positioner, hvilket giver holdet en stor fleksibilitet, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products