Ingen ændringer i Lyngby-truppen mod Vendsyssel

Johan Lange har udtaget 18 mand til sæsonens første hjemmekamp. På det nye græstæppe på Lyngby Stadion skal de kongeblå forsøge at hente en sejr mod Vendsyssel.
Efter to udekampe vender NordicBet Ligaen endelig tilbage til Lyngby Stadion. Det sker søndag eftermiddag, hvor de kongeblå tager imod Vendsyssel – det tidligere FC Hjørring – på Lyngbys hjemmebane på Lundtoftevej. Og der venter en vanskelig og lidt anderledes opgave for Lyngby:
"Vendsyssel er et meget afklaret hold. De ved hvordan de skal få point, og de vil formentlig komme hertil og gå efter at holde nullet og se hvad de kan få med. Jeg så dem i Vejle i sæsonpremieren og det er et hold, som er rigtigt gode på omstillinger og samtidig stærke på dødbolde" fortalte Lyngbys cheftræner Johan Lange til lørdagens Kick-Off-arrangement.
Lyngbys-træneren har givet genvalg til samtlige 18 spillere fra Vejle-kampen. Oliver Fredsted er fortsat eneste navn fra a-truppen, som ikke er kampdygtig på grund af en ankelskade. Der er kick-off på Lyngby Stadion søndag klokken 13.
Lyngbys trup mod Vendsyssel:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 6. Rasmus Minor Petersen, 8. Andreas Granskov, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Frederik Helstrup, 26. Frederik Gytkjær

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products