Ryan udtaget til U21-landsholdet

Lyngbys højre back Ryan Johnson Laursen er blevet udtaget af landstræner Jess Thorup til U21-landsholdet, der møder Nordirland den 14. august.
Ryan Johnson Laursen er igen blevet udtaget til det danske U21-landshold. Lyngbys talentfulde højre back er således med i flyveren, når U21-landstræner Jess Thorup sætter kursen mod Nordirland i midten af august. Ryan Laursen er blevet efterudtaget til opgøret.
Lyngbys højreback fik debut på U21-landsholdet i maj måned, da han blev skiftet ind i 0-0-opgøret mod Irland. Kampen mod Nordirland den 14. august kan blive Ryans 13 ungdomslandskamp i alt. Hidtil er det – udover den ene U21-landskamp – blevet til 2 U20-landskampe i 9 på U19-landsholdet.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK