Daniel Stückler med to træffere for U17-landsholdet

Daniel Stückler og Emre Mor deltager i disse dage med U17-landsholdet ved Internordisk Cup i Norge. U17-landsholdet har hidtil leveret to gode præstationer og sikkert besejret Island og Sverige.
 
Daniel Stückler og Emre Mor var blandt profilerne ved dette års GF Cup, og noget kunne tyde på at de to Lyngby-spillere går en lys fremtid i møde. Begge er med U17-landsholdet til Internordisk Cup i Norge, hvor især Daniel Stückler har markeret sig. I turneringens første kamp scorede den skarpe angriber således to gange i en overbevisende sejr på 4-0 over Sverige, i en kamp hvor der også var spilletid til Emre Mor.
 
Begge spillere fik en halvleg hver i turneringens anden kamp, hvor Island blev besejret i en ny storsejr – denne gang på 4-1. Daniel Stückler startede i front for Danmark inden han i pausen blev afløst af holdkammeraten fra Lyngby, Emre Mor. Begge spillere kan i øvrigt se frem til at skulle i finalen ved turneringen, idet de øvrige resultater flaskede sig.
 
Der mangler dog fortsat en enkelt kamp med Norge – den spilles fredag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products