Daniel Stückler med to træffere for U17-landsholdet

Daniel Stückler og Emre Mor deltager i disse dage med U17-landsholdet ved Internordisk Cup i Norge. U17-landsholdet har hidtil leveret to gode præstationer og sikkert besejret Island og Sverige.
 
Daniel Stückler og Emre Mor var blandt profilerne ved dette års GF Cup, og noget kunne tyde på at de to Lyngby-spillere går en lys fremtid i møde. Begge er med U17-landsholdet til Internordisk Cup i Norge, hvor især Daniel Stückler har markeret sig. I turneringens første kamp scorede den skarpe angriber således to gange i en overbevisende sejr på 4-0 over Sverige, i en kamp hvor der også var spilletid til Emre Mor.
 
Begge spillere fik en halvleg hver i turneringens anden kamp, hvor Island blev besejret i en ny storsejr – denne gang på 4-1. Daniel Stückler startede i front for Danmark inden han i pausen blev afløst af holdkammeraten fra Lyngby, Emre Mor. Begge spillere kan i øvrigt se frem til at skulle i finalen ved turneringen, idet de øvrige resultater flaskede sig.
 
Der mangler dog fortsat en enkelt kamp med Norge – den spilles fredag.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy