Malmö genvinder GF Cuppen for U19-hold

Malmö FF genvandt lørdag aften U19 GF Cup efter en sejr på 3-0 over sydafrikanske Bidvest Wits.
Med en overbevisende 3-0 sejr genvandt Malmö FF deres U19 titel her til eftermiddag. Holdet fra det skånske blev overmand for de symaptiske Bidvest Wits fra Sydafrika i kampen om sejren. Malmö FF overvandt et tidligt rødt kort og førte allerede ved halvleg 3-0, hvor også sydafrikanerne fik et rødt kort at se, sådan at 2. halvleg startede med 10 mand på hvert hold.
Finalens spiller blev kåret efter kampen, og valget faldt på Bidvests anfører med nummer 56 Phumlani. Kampen om 3. pladsen blev en målrig affære mellem naboerne Lyngby og AB, hvor værterne trak sig sejrrigt ud af kampen med 4-3.
Turneringschef Martin Felbo udtaler efter den 32. og sidste kamp i dette års turnering stor tilfredshed med igen at have set international fodbold på Lyngbys baner med vanligt højt niveau: "En stor tak skal lyde til spillere, ledere, dommere og frivillige for igen i år at have været medvirkende til at gennemføre en turnering på øverste ungdomsniveau. Forberedelserne til næste års turnering starter på mandag – og vi glæder os allerede".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop