Lyngby vinder U17-finalen efter straffespark

Efter en intens GF Cup-uge var det to hold fra Brøndby og Lyngby der var nået frem til finalen. Finalen blev en taktisk forestilling, hvor man godt kunne mærke, at de to hold var trætte efter det tætte program.
Efter 80 minutter og forlænget spilletid var stillingen fortsat 0-0. Derfor skulle kampen afgøres på straffespark og her trak Lyngby det længste strå efter en gyserafslutning, der sluttede med 9-8 i kongeblå favør.
Dermed kommer pokalen ”hjem” til de kongeblå og Lyngby stiller derfor op til næste års turnering som forsvarende vindere. Traditionen tro blev finalens bedste spiller kåret og valget faldt på Brøndbys anfører Emil Welcher. Malmø FF blev en fortjent nummer 3 efter en 5-2 sejr over Randers Freja, efter at have været bagud 2-1 ved pausen.
U19-finalen, der blev sparket igang kl. 16, står mellem Malmö FF og Bidvest Wits fra Sydafrika.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products