Lyngby Malmö Bidvest og Brøndby i finalen

Lyngbys U17-hold spillede sig i finalen af GF Cuppen 2013 med en sikker sejr på 3-0 over Malmö FF. De kongeblå møder Brøndby, mens U19-finalen kommer til at stå mellem Bidvest Wits og de forsvarende mestre fra Malmö FF.
 
Fredagen bød som lovet på masser af intensitet i sommervarmen, hvor de mange plusgrader satte sit præg på kampene, der alle blev afviklet med vandpauser undervejs. Allerede fra klokken 12 var der knald på, da Lyngbys U17-hold med en sejr kunne spille sig i finalen med en sejr over Malmö, der også kunne snuppe en finaleplads med en sejr. Den kom de svenske gæster imidlertid aldrig i nærheden af, da Lyngby leverede en fin indsats og snuppede en sikker sejr på 3-0.
 
Samtidig og i samme gruppe spillede AB uafgjort 1-1 med Brighton, men det ændrede ikke på grupperesultatet, der sender Lyngby i U17-finalen. Modstanderen her bliver Brøndby IF, der i en vaskeægte gruppefinale besejrede Randers Freja. Begge mandskaber kunne gå i finalen med en sejr, men det blev de blå-gule U17-talenter, der trak det længste strå og vandt med 2-0. Norske Stabæk besejrede samtidig Landskrona BOIS med 1-0 og snupper dermed 3. pladsen i gruppe A.
 
I U19-rækken var Malmö pisket til sejr over Southampton, hvis de forsvarende mestre igen skulle i finalen. Southampton forsøgte efter bedste evne og fik i perioder også lidt styr på kampen, som ellers var en rodet affære. Sejren på 2-0 til Malmö kan der imidlertid ikke pilles ved, og dermed spillede Malmö sig i finalen for andet år i træk. Samtidig snuppede AB 2. pladsen i gruppen, da de i en spændende kamp besejrede Randers med 2-1. AB tog føringen tidligt, men Randers kom tilbage og fik udlignet. Men til sidst var det alligevel AB som kunne forlade banen som vindere.
 
I gruppe B spillede sydafrikanske Bidvest Wits sig i finalen ved at besejre de kongeblå i gruppefinalen med 2-0. Thomas Lollikes tropper spillede en fin første halvleg, men fysikken var til forskel mellem Bidvest og de kongeblå, der ellers i perioder gjorde det rigtig flot mod de rappe sydafrikanere.
 
Fredagens sidste fløjt lød i den sidste gruppekamp i U19-rækkens gruppe B melem Stabæk og Brighton. Her sluttede det med en sejr til Stabæk på 1-0.
 
Lørdag er der finaledag i GF Cuppen 2013 med kampe allerede fra klokken 9.30. 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products