Lyngby-trænere glæder sig til GF Cup

Lyngbys U17 og U19-hold deltager naturligvis i næste uges GF Cup.  De to trænere, Søren Hermansen og Thomas Lollike, glæder sig til ugen.
Den 23. udgave af GF Cuppen afvikles i den kommende uge. Turneringen byder traditionen tro på en række kompetente talentmandskaber fra ind og udland. Lyngby deltager som vært naturligvis i både U17 og U19-turneringen, og den opgave glæder man sig til hos de kongeblå: ”Det er jo altid med en vis stolthed, at man som Lyngby-træner kan byde velkommen til så mange fine og talentfulde hold. Det er altid dejligt med gæster og vi glæder os til GF Cuppen” fortæller Lyngbys U19-træner Thomas Lollike.
Lollike, der er ny i rollen som cheftræner på U19, skal bruge turneringen på at se en række prøvespillere igennem. Truppen til den kommende sæson er nemlig ikke helt på plads: ”Vi har en masse spillere som her kan vise sig frem. Det gælder om at få dem alle i kamp og præmisserne bliver nok lidt anderledes fra kamp til kamp” fortæller Thomas Lollike.
For U17-træner Søren Hermansen falder GF Cuppen på det perfekte tidspunkt i forhold til den kommende sæson. Hermansen glæder sig til at se sine spillere i aktion: ”Vores hold er mere eller mindre på plads, men GF Cuppen giver os alligevel muligheden for at se alle spillere i aktion i ret så intense kampe. Det kan vi så arbejde videre med hen til sæsonstart. På den måde ligger turneringen fint i forhold til at få spillet holdet sammen” lyder det fra Søren Hermansen, der fortsætter:
”Derudover så får vi lov til at møde nogle andre hold, end dem vi normalt spiller imod. Vi er kommet i pulje med 3 hold, Brighton, Malmö og AB, som vi ikke spiller mod til dagligt, så det bliver tre anderledes stilarter som vi skal op imod, og det ser vi frem til” forklarer Søren Hermansen.
Mens U17-holdet som sagt møder engelsk, svensk og lokal modstand, så skal U19-holdet op imod Stabæk fra Norge, Brighton fra England samt sydafrikanske Bidvest Wits. U17-holdet lægger for med åbningskampen mod AB på mandag den 29. juli kl. 14.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products