Rasmus Minor: Skuffende

Lyngbys Rasmus Minor Petersen ærgrer sig over resultatet i sæsonpremieren mod HB Køge.
Rasmus Minor Petersen var en af debutanterne, da de kongeblå torsdag aften kick-startede sæsonen med et 0-2-nederlag ude mod HB Køge. Efter kampen var der naturligvis skuffelse at spore i Lyngby-lejren:
”Det er et skuffende resultat. Jeg synes vi har haft en rigtig god opstart, og der er også elementer og perioder, hvor jeg synes der er et par ting fra træningsbanen som lykkes. Men det bliver lige ved og næsten. Det bliver lidt mere indianerbold i 2. halvleg, hvor vi satser stort til sidst og så lukker de kampen med 2-0” fortæller Rasmus Minor Petersen og fortsætter:
”Vi kommer lidt skidt fra start synes jeg, men efter tyve minutter slipper vi bedre ud af deres presspil og kommer også til et par halve chancer. Vi får også lagt et okay pres til sidst, men vi mangler måske det sidste overskud. Så der er stadig meget som der skal arbejdes med og holdet skal fungere bedre”.
Kampen mod HB Køge var som bekendt den første i Lyngby-trøjen for Rasmus Minor. Forsvarsspilleren er hentet i Brønshøj denne sommer og debuterede ved siden af Mathias Tauber i midterforsvaret: ”Jeg føler mig godt tilpas og træningsopstarten har været super. Der er nogle ting jeg lige skal vænne mig til, som er anerledes i forhold til Brønshøj, men det skal nok komme. Lige nu er det ærgerligt og bittert at have tabt, men vi må videre og det er vigtigt at vi står sammen som et hold. Både offensivt og defensivt”

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy