Johan Lange har udtaget sin første liga-trup

Johan Lange har udtaget sin første Lyngby-trup. Premieren mod HB Køge byder på 4 mulige debutanter i truppen.
 
NordicBet Ligaen sparkes igang igen torsdag aften, hvor de kongeblå og HB Køge lægger for i første runde af sæsonen 2013/2014. Lyngby har henover sommerpausen sagt farvel til en del spillere, mens der ligeledes er blevet suppleret i alle geledder. Også på cheftrænerposten er der skiftet ud og Johan Lange skal for første gang stå i spidsen for de kongeblå i en ligakamp.
 
Træningskampene har resultatmæssigt været ganske fine for Lyngby, der dog har skulle vænne sig til en nye holdkammerater og en ny træner med nye idéer. Og når først dommeren fløjter første runde af turneringen igang, så er det med helt andre forudsætninger.
 
Kampen bliver som sagt grundlag for debut for en håndfuld spillere og en cheftræner. På spillerfronten kan der blive debut til Rasmus Minor Petersen, Philip Rasmussen, Sebastian Lassen og Mathias Mejer Knudsen. Der er kick-off på SEAS NVE-Park kl. 18.00.
 
Lyngbys trup mod HB Køge:
1. Nicklas Højlund, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 6. Rasmus Minor Petersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Frederik Helstrup, 26. Frederik Gytkjær, 32. Mathias Mejer Knudsen, 34. Sebastian Lassen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products