Sejr over FC Helsingør

Lyngby tog i aftes en 2-0 sejr på udebane mod FC Helsingør fra 2. Division i forsæsonens fjerde træningskamp. Målene blev sat ind af Mathias Mejer og Patrick Mortensen.
Cheftræner Johan Lange havde til kampen valgt, at se nogle af de spillere som ikke var i aktion i lørdagens kamp mod FC Vestsjælland. Dette gav bl. a. plads til Lukas Fernandes i målet, Sebastien Lassen på højrekant samt prøvespillerne, Kalil Faizi fra FC Nordsællands U19-hold og den tidligere FCN-spiller, Andreas Granskov som startede på venstrekanten. 
På trods af et lidt ujævnt kampbillede var Johan Lange tilfreds med sejren, samt at få set flere af truppens spillere i aktion over en hel kamp, hvilket var kampens primære formål for Lyngby-træneren.
"Jeg var glad for at, at få set noge af de spillere som ikke spillede mod FC Vestsjælland. Der var flere gode præstationer imellem og vi ser frem mod den sidste uge op til turneringsstart"
I den sidste uge op til turneringsstarten i Nordic Bet Ligaen tager Lyngby på lørdag imod Næstved på Lyngby Stadion i den sidste kamp i opstarten før det går løs i premieren mod HB Køge torsdag d. 25. juli
Match Facts:
FC Helsingør – Lyngby Boldklub 0-2 (0-1)
0-1 Mathias Mejer (10), 0-2 Patrick Mortensen (86)
Lyngbys startopstilling: 16. Lukas FERNANDES, 20. Jeppe BRANDRUP, 6. Rasmus MINOR, 24. Frederik HELSTRUP, 2. Mathias MEJER, Phillip RASMUSSEN, 18. Jeppe TVERSKOV, Sebastian LASSEN, 22. Bror BLUME, Andreas GRANSKOV, Kalil FAIZI
Benyttede indskiftninger: Oliver FREDSTED, 5. Rasmus NIELSEN, 21. David BOYSEN, 11. Patrick MORTENSEN

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products