Johan Lange: En god træningskamp

Lyngby kunne i dag tage hjem fra Slagelse med et flot resultat i bagagen fra eftermiddagens træningskamp mod superligaoprykkerne fra FC Vestsjælland. Det var naturligvis en tilfreds cheftræner ovenpå sejren i opstartens tredje træningskamp. Dog påpeger, Johan Lange, at på trods af resultatet var kampen en relativ lige forestilling mellem de to mandskaber.
"Vi leverede en tilfredsstillende præstation mod FC Vestsjælland, hvor kampens resultat snyder lidt i forhold til kampbilledet. 
Det var især i kampens 1. halvleg, at Johan Lange var tilfreds med flere aspekter af de kongeblås spil, hvor han især fremhæver de kongeblås opspil og presspil. Efter pausen nåede Lyngby-mandskabet ikke samme højder som i 1. halvleg og overlod for meget initiativ til FC Vestsjælland, dog uden at Nicklas Højlund blev passeret i Lyngby-målet.
"Før pausen havde vi flere gode situationer i vores opspil som lykkedes på bedste vis og der var også store forbedringer i vores presspil. Efter pausen når vi ikke samme niveau og vi giver for mange chancer væk til FC Vestsjælland.
"Overordnet set er vi tilfredse med kampen og vi ser frem mod de to træningskampe i den kommende uge."
Lyngby møder på onsdag FC Helsingør på udebane, mens Næstved gæster Lyngby stadion om lørdagen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products