Lyngby-talenter med U16-landsholdet

Årgang 1998 er klar til at prøve kræfter med landsholdsfodbold. Lyngby Boldklub har to spillere med i landsholdssamlingen omkring det nye U16-landshold.
En ny årgang er klar til at indtage de danske ungdomslandshold. Spillere fra årgang 1998 er således klar til U16-landsholdet, og i sidste uge var en gruppe af de bedste unge talenter samlet i Vejle, hvor landstræner Per Holm kunne se årgangen an. Træningssamlingen, der varede 5 dage, var den afsluttende for årgangen, der forinden har været samlet på regionale talentcentre.
Med ved den afsluttende samling var 4 Lyngby-drenge fra U15-holdet, der sluttede sidste sæson som nummer 2 i deres række. Deniz Karaca, Mathias Kokfelt, Adnan Curovic og Jakob Bruun deltog således i træningen. Mark Petersen og Gustav Marcussen skulle ligeledes have været med, men måtte desværre melde fra.
Efter træningssamlingen har U16-landstræneren udtaget foreløbigt 19 spillere, som skal samles igen i august måned – denne gang som et egentligt ”landshold”. Med på U16-landsholdet er to af de unge Lyngby-spillere i form af forsvarsspilleren Adnan Curovic og midtbanespilleren Jakob Bruun.
U16-landsholdet skal ikke i kamp i denne omgang, men har foreløbigt to programsatte kampe i 2013. Det drejer sig om venskabskampe mod Østrig, der gæster Danmark i oktober.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop