Lyngby-kampe rykket på grund af TV

Sæsonpremieren mellem de kongeblå og HB Køge er rykket til torsdag den 25. juli, da kampen skal sendes i TV.
 
Sæsonpremieren i NordicBet Ligaen skulle for Lyngbys vedkommende have været søndag den 28. juli, men opgøret mod HB Køge, der agerer premiere-modstander for de kongeblå, er nu blevet rykket. Fodboldsæsonen starter derfor 3 dage tidligere end planlagt, så kampen kan sendes i tv.
 
Torsdag den 25. juli klokken 18.00 løber de kongeblå således ind på SEAS-NVE Park i Herfølge til sæsonens første kamp. Også udekampen mod Vejle Boldklub i 2. spillerunde er rykket på grund af tv. Den kamp spilles i stedet torsdag den 1. august kl. 18.00.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy