Lyngby-kampe rykket på grund af TV

Sæsonpremieren mellem de kongeblå og HB Køge er rykket til torsdag den 25. juli, da kampen skal sendes i TV.
 
Sæsonpremieren i NordicBet Ligaen skulle for Lyngbys vedkommende have været søndag den 28. juli, men opgøret mod HB Køge, der agerer premiere-modstander for de kongeblå, er nu blevet rykket. Fodboldsæsonen starter derfor 3 dage tidligere end planlagt, så kampen kan sendes i tv.
 
Torsdag den 25. juli klokken 18.00 løber de kongeblå således ind på SEAS-NVE Park i Herfølge til sæsonens første kamp. Også udekampen mod Vejle Boldklub i 2. spillerunde er rykket på grund af tv. Den kamp spilles i stedet torsdag den 1. august kl. 18.00.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products