En tilfredsstillende træningskamp

Lyngby-træner Johan Lange kunne tidligt fredag aften gå fra banerne ved Lundtoftevej med en sejr på 2-0 over Brønshøj i bagagen. Lange er tilfreds med opgøret, selvom der stadig er meget arbejde inden truppen er klar til sæsonstart.
David Boysen og Frederik Gytkjær stod bag målene, da de kongeblå sent fredag eftermiddag mødte Brønshøj i en træningskamp. De kongeblå endte med at vinde kampen med 2-0 og Lyngby-træner Johan Lange var naturligvis tilfreds med resultatet, selvom han primært kigger på holdets formåen og implementeringen af de taktiske elementer:
”I kampen her til aften var der flere sekvenser, specielt i første halvleg, hvor vi får sat spillet rigtig godt og vi spiller os frem til et tilfredsstillende antal målchancer. Vi har i løbet af ugen arbejdet med strukturen i vores opspil, så det var godt at se mange af de ting blive taget med over i kamp. Som kampen skrider frem bliver kampen lidt mere fragmenteret, blandt andet grundet udskiftninger og træthed blandt nogle af spillerne, hvilket er ganske naturligt på denne her tid af åaring;ret” fortæller Johan Lange.
Lyngby har nu spillet to kampe – den første mod FCK, der sluttede uafgjort 1-1. Johan Lange minder om, at det ikke er resultaterne i de her kampe som er væsentlige, men at fokus i stedet er på at bygge holdet op og få tydeliggjort spillestilen:
” Formålet med de her kampe er langsomt, men sikkert, at ramme den fodboldform, som vi skal bruge når vi når den første turneringskamp.  Derudover så er vi jo i gang med en proces omkring implementeringen af vores spillestil, så vi arbejder på at blive tydelige i spillets faser og vi bruger de her træningskampe til at se, hvilke ting som er på plads, og hvad for nogle ting vi skal forbedre i den kommende tid. Og så bruger vi rigtig mange spillere i de her kampe, fordi det selvfølgelig er vigtig for mig som ny træner at få set spillerne ordentligt i kamp” lyder det fra den nye Lyngby-træner.
Johan Lange og Lyngby-truppen fortsætter naturligvis arbejdet på træningsbanerne frem mod sæsonen. Næste testkamp er FC Vestsjælland på udebane den 13. juli.

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products