Lyngby møder Brønshøj på fredag

Træningskampen mod Brønshøj er rykket til fredag i denne uge, hvor kampen spilles på bane 1 bag ved Lyngby Stadion. Fri entré til opgøret.
 
Lyngby Boldklub er i fuld gang med forberedelserne til de kommende udfordringer i NordicBet Ligaen. I den forbindelse spiller de kongeblå en række træningskampe – den første blev spillet i lørdags, hvor Lyngby spillede 1-1 med FCK, mens sommerens andet opgør står mellem de kongeblå og liga-kollegerne fra Brønshøj.
 
Den kamp var egentlig planlagt til torsdag i denne uge, men i stedet er kampen blev rykket en dag, så den nu i stedet spilles på fredag den 5. juli kl. 16.30 på banerne bag ved Lyngby Stadion. Der er naturligvis fri entré til opgøret.

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products