Nye priser på sæsonkort

Lyngby Boldklub sænker priserne på entréen samt sæsonkortene til Lyngby Stadion
Henover sommeren er Lyngby Stadion blevet renoveret. Men det er ikke kun en del af stadion, som vil være nyt til de første hjemmekampe i sæsonen. Også priserne på entréen og sæsonkort til hjemmekampene er blevet kigget efter i sømmene, og resultatet af den proces er, at Lyngby Boldklub nu sænker priserne. Til den kommende sæson kan man således få sæsonkort helt ned til 700 kroner.
Derudover er det også muligt at købe sæsonkort til den kommende vesttribune på Lyngby Stadion. Her kan du få stadions bedste placering midt på banen og få dit helt eget sæde, som vil være reserveret til dig hele sæsonen, for kun 900 kroner.  Bemærk, at den nye tribune først forventes klar medio oktober. Indtil da vil et sæsonkort med reserveret plads gælde som almindeligt sæsonkort til hele stadion.
Fokus på familier og studerende
Udover prisnedsættelserne indføres der også yderligere rabatter til familier og studerende. Studerende falder således fremover ind i samme kategori som børn under 16 år og pensionister, hvilket i praksis betyder at du som studerende kan købe et sæsonkort fra kun 400 kroner.
Ønsker du sæsonpas for hele familien kan du købe det nye familie-sæsonkort til kun 2.200 kroner og få adgang til egne siddepladser i familieafsnittet på den nye tribune. Familiesæsonkortet gælder for 4 personer – dog max 2 voksne på samme tid.
Du kan se alle priserne på sæsonkort via dette link.
Indgangspriserne til hjemmekampene på Lyngby Stadion er endnu ikke fastlagte, men der vil også komme et mindre prisfald på køb af entré på kampdagen. Lyngby Boldklub er endnu ikke færdige med de endelige beregninger, hvorfor det kun er sæsonkortpriserne, der i første omgang meldes ud.
Fodboldskoletilbud
I denne uge kickstarter Lyngby Boldklub salget af sæsonkort til sæsonen 2013/2014. Det sker med lidt af et sommertilbud, hvor du kan få dit sæsonkort samt forudbestille den nye Lyngby-trøje til helt vanvittige priser – kun i denne uge. Læs mere om tilbuddet via dette link!

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products