U13 U14 og U15 med gode resultater

Lyngbys U13, U14 og U15 elite-hold sluttede sæsonen af i overbevisende stil. T+-træner Thomas Lollike er mere end tilfreds med talentholdenes præstationer.
U13, U14 og U15-holdene i Lyngby har haft en rigtig god sæson. U13-holdet kvalificerede sig til Sjællandsmesterskaberne, som man endte med at vinde ved at besejre Brøndby med 2-0 i finalen.
U14-holdet blev ligeledes Sjællandsmestre ved at vinde deres række. I den sidste kamp ude mod Holbæk, der er næstbedst i rækken, vandt Lyngby-drengene i med hele 5-1 og sikrede sig dermed titlen. U15-holdet gjorde ligeledes god figur i deres række. Holdet sluttede på en flot 2.plads i 1.division og blev kun overgået af Brøndby IF.
T+-træner Thomas Lollike, der samtidig er cheftræner for U14-holdet, glæder sig over talentholdenes præstationer: ”Jeg vil kalde det meget flotte resultater, og vi glæder os over, at det tætte samarbejde vi har skabt mellem U13, U14 og U15 allerede giver pote i form af resultater” fortæller Thomas Lollike og fortsætter:
”Vi har naturligvis fokus på samarbejdet og udviklingen af spillerne på alle tre årgange. I den forbindelse kan jeg kun rose det flotte arbejde fra trænerne, Emil Køhler og Jesper Friis på U15, målmandstræner Rene Christensen samt Christian Sørensen og Emil Dam på U13. De har gjort et godt stykke arbejde” lyder det fra Thomas Lollike.

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products