Daniel Stückler og Emre Mor på U17-landsholdet

To af Lyngbys unge talenter, Daniel Stückler (billedet) og Emre Mor, er blevet udtaget til det danske U17-landshold, der spiller Internordisk turnering i starten af august.
 
To af profilerne på sidste sæsons U17-hold var offensivsspillerne Emre Mor og Daniel Stückler. Begge spillere kronede deres indsats med udtagelser til DBUs landshold – for Stücklers vedkommende på U17-landsholdet, mens Emre Mor var en del af et nyoprettet U16 Future-landshold.
 
Nu er begge spillere igen tilbage i rødt og hvidt, når Danmark i starten af august deltager i U17-turneringen "Internordisk Cup" i Norge. Både Emre Mor og Daniel Stückler er således blevet udtaget af U17-landstræner Jan Michaelsen, der udover Emre Mor blot har fundet plads til yderligere en DBU-debutant.
 
U17-landsholdet møder Sverige, Island og Norge ved turneringen, der sammen med Syrenka Cup senere på sommeren agerer forberedelse til tre EM-kvalifikationskampe, som spilles mod Kazakhstan, Østrig og Schweiz til efteråret.

Michael Opoku skal til U19 EM

Velspillet 4-0-sejr i sidste test

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products