Yussuf Poulsen-assist i ny stor landskampssejr

Yussuf Poulsen og U19-landsholdet leverede endnu en sikker præstation og vandt for 2. gange i streg 5-0 ved Elite Round i Portugal. Dermed venter en afgørende EM-kvalifikationsfinale mod Portugal.
 
Efter 5-0-sejren over Tjekkiet skulle det danske U19-landshold fortsætte stilen i den anden kamp ved den afgørende EM-kvalifikations-turnering i Portugal. Torsdag aften var modstanderen Bulgarien, der havde tabt hele 0-7 til Portugal i den første kamp. Men det var ikke mod Danmark, at bulgarerne fik deres oprejsning.
 
Danmark dominerede kampen fra første fløjt og efter 35 minutter kunne de danske talenter høste frugten. Lyngbys Yussuf Poulsen sendte angriberen Kristian Lindberg i dybden og den unge forward scorede sikkert til 1-0. Lyngby-spillerens oplæg og efterfølgede scoring af Lindberg blev startskuddet til en hektisk halv time, hvor Danmark scorede yderligere 3 gange.
 
Først kunne Kristian Lindberg gøre det til 2-0 på straffespark inden den tidligere Lyngby-spiller Christian Nørgaard, der er kaptajn for holdet og har været flyvende indtil videre i turneringen, lukkede kampen efter en times spil. Siden da gjorde Kristian Lindberg det med sit tredje mål til 4-0 inden Mads Nielsen scorede kampens sidste mål kort før tid.
 
Det talentfulde danske U19-landshold vinder dermed 5-0 for anden gang. Og endnu engang var det altså med både nuværende og tidligere Lyngby-spillere som bidragsydere. Yussuf Yurary og co. spiller den sidste og afgørende kamp mod Portugal på søndag.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products