Yussuf og U19-landsholdet straffede Tjekkiet

Yussuf Poulsen og U19-landsholdet fik en perfekt start på den afgørende del af EM-kvalifikationen, da man sikkert slog Tjekkiet med hele 5-0.
Det danske U19-landshold er på alles læber oven på den flotte optakt til EM-kvalifikationen. Sejren over Tyskland har skabt interesse for U19-drengene, der regnes for blandt de mest talentfulde i mange år. Og nu skal talentet forløses ved de afgørende EM-kvalifikationskampe i Portugal.
Første modstander var Tjekkiet og de fik i den grad ørene i maskinen. Allerede ved pausen var danskerne foran med 3-0 og da 4-0-scoringen blev sat ind kort inde i 2. halvleg var kampen reelt afgjort. Blot to minutter var der spillet af de sidste 45 minutter da Lyngbys Yussuf Poulsen trykkede af – hans forsøg blev dog reddet, men riposten havnede hos Kenneth Zohore, der sikkert scorede.
Siden hen kom Danmark også på 5-0 inden den tyrkiske dommer fløjtede kampen af. Yussuf Yurary Poulsen startede kampen på kanten og spillede hele kampen for Danmark. Næste opgave er Bulgarien, der møder de danske talenter torsdag aften klokken 17.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop