Ryan Johnson Laursen udtaget til U21-landsholdet

Lyngbys højre back Ryan Johnson Laursen kroner et flot forår med sin første udtagelse til U21-landsholdet, der møder Irland og Estland. Det tidligere Lyngby-talent Frederik Sørensen også udtaget.
 
Ryan Johnson Laursen har været en af Lyngbys bedste i dette forår, hvor højrebacken er brudt igennem og har sat sig tungt på favoritpositionen. Flere imponerende præstationer gav ham den faste plads, omtale som den næste Lyngby-profil og efter kampen mod Vejle Kolding blev den 21-årige forsvarsspiller hyldet af Blue Vikings med titlen som forårets bedste spiller.
 
Nu følger så endnu en omgang personlig succes for defensivspilleren, der er blevet udtaget af den nye U21-landstræner Jess Thorup til to kampe i den kommende tid. Den 31. maj spiller Danmark mod Irland i en venskabskamp, der samtidig fungerer som forberedelse til EM-kvalifikationskampen mod Estland den 7. juni, der er den anden kamp som Ryan Johnson Laursen kan få spilletid i.
 
Den 21-årige back er ikke helt ny i landsholdssammenhæng, idet han fik debut for U19-landsholdet i 2010. Siden blev det også til 2 kampe for U20-landsholdet ved Milk Cup i sommeren 2011. Udtagelsen til U21-landsholdet må siges at være lidt af en bedrift for den unge back, der kan spille sine første landskampsminutter på U21-niveau.

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products