Lokalopgør slutter sæsonen af

Sæsonens sidste kamp er på programmet når 33. spillerunde i NordicBet Ligaen afvikles mandag eftermiddag. Lyngby møder naboerne fra AB i manager Niels Frederiksen sidste kamp for Lyngby.
 
32 kampe er spillet. Oprykkerne er fundet, men i bunden hersker der stadig usikkerhed. En ting er dog sikkert – når sidste fløjt lyder på Gladsaxe Stadion imorgen eftermiddag, så er sæsonenens kampe i NordicBet Ligaen endegyldigt slut for Lyngbys vedkommende.
 
AB har på papiret mest at spille for. Naboerne fra Gladsaxe hentede i sidste weekend en snæver sejr over Fredericia og dermed kan akademikerne selv sikre sig en ny sæson i NordicBet Ligaen ved at slå Lyngby. Tændingen bør derfor – naturligvis – være til stede og kombinationen af overlevelseskamp og lokalopgør kan resultere i en intens og nervefyldt kamp.
 
Lyngby kan med en sejr cementere 3. pladsen og det vil givetvis fungere som motivation for de kongeblå, der også kan sige farvel til manager Niels Frederiksen med manér. I torsdags tog man afsked hjemme på Lyngby Stadion, hvor man viste klasseforskel mellem Lyngby og Vejle Kolding, der blev sendt hjem med et nederlag på hele 4-0.
 
 
Niels Frederiksen har til sin sidste opgave i spidsen for de kongeblå udtaget 20 mand. Frederik Krabbe, Jeppe Brandrup og David Boysen er tilbage efter karantæne og får plads i truppen, der skæres ned til 11 startere og 7 udskiftere umiddelbart før kampstart.
 
Lyngbys trup mod AB:
1. Nicklas Højlund, 2. Thomas Rasmussen, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 6. Frederik Krabbe, 7. Ayoub Sørensen,  8. Robin Nilsson, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 15. Fanol Perdedaj, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Yurary Poulsen, 18. Jeppe Tverskov, 19. Jonas Henriksen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Frederik Helstrup, 25. Alexander Green, 26. Frederik Gytkjær.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products