Yussuf udtaget til afgørende U19-kampe

Lyngby-topscorer Yussuf Yurary Poulsen er udtaget til U19-landsholdet, der skal spille en afgørende EM-kvalifikationsturnering i Portugal i juni måned.
Yussuf Yurary Poulsen er pt topscorer for Lyngby i NordicBet Ligaen, og offensivspilleren har sæsonen igennem imponeret for de kongeblå. Undervejs er det blevet til flere landsholdsudtagelser og kort før sæsonafslutningen følger så endnu en.
Yussuf Poulsen er således udtaget af landstræner Thomas Frank til de afgørende EM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet, Bulgarien og Portugal samt en testkamp mod Tyskland umiddelbart forinden. Lyngby-angriberen er en del af en særdeles talentfuld trup med flere udlandsprofessionelle, blandt andet den tidligere Lyngby-spiller Christian Nørgaard, der nu spiller i Hamburger SV.
Testkampen mod Tyskland spilles den 30. maj på dansk grund, når Brøndby Stadion lægger kulisse til. Den 4. juni starter EM-kvalifikationsturneringen så med kampen mod Tjekkiet inden Bulgarien og Portugal runder turneringen af. Sidste kamp er den 9. juni.
Yussuf Yurary Poulsen har spillet 38 ungdomslandskampe for Danmark og står noteret for 13 scoringer. Han er den suverænt mest scorende i U19-regi, hvor han står noteret for hele 7 scoringer i blot 8 kampe.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy