Niels Frederiksen tager 19 mand med til Hobro

For en sjælden gangs skyld skal de kongeblå i aktion en lørdag. Turen går denne gang til Hobro, der tager imod de kongeblå. Niels Frederiksen tager 19 mand med til Jylland.
Der er blot 3 kampe tilbage i NordicBet Ligaen i denne sæson. Det er nu afgørelsen falder og 31. spillerunde byder på en sidste tur til Jylland for Lyngbys spillere. Modstanderen er således Hobro – et mandskab, som i de forgangne to kampe er blevet hentet 4 point imod.
Først blev det til et enkelt point via 0-0 på hjemmebane – det er i øvrigt den eneste nulløsning Lyngby har ”præsteret” i denne sæson. Siden da blev det til en 2-1-sejr i starten af november sidste år, hvor Yussuf Yurary Poulsen lavede begge mål.
Heldet var ikke med Lyngby i midtugen, hvor Brønshøj snuppede det ene point på Lyngby Stadion. Da Viborg samtidig besejrede FC Vestsjælland blev springet mellem de kongeblå og Viborg større og dermed skal heldet vende, hvis Niels Frederiksens mandskab skal højere op i tabellen.
Fokus er fortsat fra kamp til kamp og den næste i rækken er som sagt en udekamp mod Hobro. Lukas Fernandes er tilbage efter en fodskade, men ellers er der ikke de store ændringer i Lyngbys trup. Frederik Krabbe og Fanol Perdedaj må sidde over med karantæne, og det giver plads til Jonas Henriksen og Alexander Green.
Lyngbys trup mod Hobro:
2. Thomas Rasmussen, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 7. Ayoub Sørensen,  8. Robin Nilsson, 9. Lasse Fosgaard, 10. Kim Aabech, 11. Patrick Mortensen, 14. Ragnvald Soma, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Yurary Poulsen, 18. Jeppe Tverskov, 19. Jonas Henriksen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 25. Alexander Green, 26. Frederik Gytkjær, 31. Nichlas Macdonald

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products