Glæde hos manageren og den dobbelte målscorer

Både Lyngby-manager Niels Frederiksen og dobbelt målscorer Kim Aabech glæder sig over de tre point onsdag aften. ”En fuld fortjent sejr” lyder det fra begge profiler.
Lyngby besejrede onsdag aften FC Fredericia med de fornemme cifre 3-1. Det glædede naturligvis manager Niels Frederiksen, der især hæfter sig ved en god reaktion i 2. halvleg: ” Jeg synes vi spiller en bedre 2. halvleg. Vi havde en plan om, at vi skulle spille lidt fodbold i 1. halvleg, men det lykkedes vi ikke rigtigt med. Vi spiller lidt mere simpelt i 2. halvleg og det synes jeg egentlig at vi lykkes rigtig fint med” fortæller Niels Frederiksen og fortsætter:
”Jeg synes vi var gode til at få lagt boldene op og få lidt støttespil omkring og så havde vi nogen som kunne løbe hurtigt og langt. Ryan kommer med et par gange – Yussuf og David også. Så jeg synes egentlig også at vi løb lidt fra dem i 2. halvleg. Det var dejligt og det var sgu dejligt at vinde herovre” lyder det fra Lyngby-manageren, der givetvis har været tilfreds med præstationen fra blandt andre Kim Aabech, der gjorde sig selv til dobbelt målscorer i starten af 2. halvleg.
Aabech: Bedre efter pausen
Og netop Aabech var en glad og lettet mand efter sejren, der var Lyngbys anden i træk. Offensivspilleren glæder sig også over, at han kom på tavlen: ”Det var satme dejligt. Vi formåede ikke at spille så godt i første halvleg. Heldigvis så spillede de heller ikke så godt. De havde lidt chancer i starten af kampen, men vi synes egentlig at vi byggede fint på og så synes jeg egentlig at vi kørte dem fuldstændig over i 2. halvleg” fortæller Aabech og fortsætter
”Vi var meget bedre til at køre vores omstillinger efter pausen. Vi stod lidt længere nede og det bar frugt, da de kom lidt længere frem på banen. Vi har nogle utroligt hurtige spillere oppe foran og det kunne man godt se” lyder det fra Kim Aabech, der forventer en lidt anderledes kamp, når de to hold møder hinanden igen på søndag:
”Lige nu er det svært at sige hvordan jeg tror kampen bliver. Jeg håber da at vi kan formå at skaffe et godt resultat, men de har jo nok også læst os nu. Så der skal lægges lidt på, men får vi vores spil til at fungere så er vi det bedste hold i 1. division” fortæller Aabech.

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products