3 ændringer i truppen mod Skive

Lyngby skal oven på midtugens nederlag i Viborg forsøge at rejse sig, når de kongeblå søndag nok engang tager turen til Jylland og møder Skive på udebane. Niels Frederiksen har udtaget sin trup til kampen.
I onsdags fik de kongeblå lidt af en mavepuster, da man tabte med 0-2 i Viborg. Spillet var ellers fint og Lyngby var klart mest på bolden, men det første mål blev afgørende og da først kampen ændrede karakter faldt det ud til Viborgs fordel.
Viborgs geografiske naboer fra Skive er næste opgave for Lyngby, og kravet er klart: Der skal tre point med hjem til Lundtoftevej, hvis ikke de kongeblå skal isoleres yderligere i kampen om topplaceringer.  Holdet tager nu en kamp ad gangen, og næste fokus er således på søndagens opgave i Skive.
De to mandskaber har allerede mødt hinanden 2 gange i indeværende sæson. Det første opgør blev vundet med knusende 5-1 af Lyngby, mens det andet – forårspremieren på kunstgræs i Virum – var langt mere jævnbyrdigt og sluttede med en 1-0-sejr til de kongeblå.
Skive, der sad over i midtugen på grund af FC Fyns konkurs, er startet foråret ganske udmærket, for et hold der kæmper om at undgå nedrykning. En sejr over FC Fredericia og uafgjort mod FC Vestsjælland må betragtes som værende gode resultater, mens man på den negative side har tabt kampe til blandt andre HB Køge og Vejle Kolding.
Skive er imidlertid aldrig til at forudse på hjemmebane, hvor jyderne har fået point i 10 ud af 13 kampe. Der venter således Lyngby en vanskelig opgave, og til at løse den har manager Niels Frederiksen udtaget 18 mand. Alexander Green og Jeppe Tverskov glider ud, mens anfører Mathias Tauber må sidde over med karantæne. Med i stedet er Patrick Mortensen, Jonas Henriksen og Rasmus Nielsen, der efter skadesproblemer kan få sine første forårsminutter.
Lyngbys trup mod Skive IK:
1. Nicklas Højlund, 3. Ryan Johnson Laursen, 5. Rasmus Nielsen, 6. Frederik Krabbe, 7. Ayoub Sørensen,  8. Robin Nilsson, 9. Lasse Fosgaard, 10. Kim Aabech, 11. Patrick Mortensen, 14. Ragnvald Soma, 15. Fanol Perdedaj, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Yurary Poulsen, 19. Jonas Henriksen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 24. Frederik Helstrup, 26. Frederik Gytkjær.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products