Krabbe: Kendetegnende for sæsonen

Frederik Krabbe melder om ærgrelse i spandevis i Lyngby-truppen, der onsdag aften rendte ind i et nederlag i topkampen mod Viborg FF. Kampen er kendetegnende for sæsonen, mener forsvarsspilleren.
 
Med 0-2 ude mod Viborg er håbet om en topplacering i NordicBet Ligaen svundet en smule mere ind. Troen er fortsat til stede forklarer Frederik Krabbe, der mener at Lyngby skal tage en kamp ad gangen og lade være med at kigge for meget på de omstændighederne: "Vi er nødt til at lade være med at kigge på tabellen lige nu. Det får vi ikke noget godt ud af. Vi skal komme alvorligt fra baghjul" fortæller Frederik Krabbe.
 
Forsvarsspilleren ærgrer sig over, at Lyngby ikke formåede at veksle det spillemæssige overtag til mål. Det blev nemlig afgørende i sidste ende: "Det føles som om vi har bolden 80% i første halvleg. Vi har den virkelig meget og nyder godt af, endelig at spille på en god og hurtig bane. Viborg har ikke et skud på mål i hele første halvleg, men så bliver det lidt mere indianerfodbold i 2. halvleg. Vi afgiver lidt for meget plads og er ikke helt så rolige på bolden i forhold til første halvleg" forklarer Krabbe, der mener at den tendens har været lidt for toneangivende i flere af Lyngbys kampe:
 
"Det er kendetegnende for os, at vi spiller meget godt, men den sidste aflevering og afslutning, den sidder der ikke lige. 
Jeg synes vi lider en lidt hård skæbne i forhold til, at de måske har 2 chancer og scorer 2 mål. Det kendetegner lidt vores sæson, at vi i de her topkampe har meget spil og gør det godt. Men vi er ikke kyniske nok. Desværre" lyder det fra en skuffet forsvarsspiller, der håber at Lyngby kan rejse sig allerede i søndagens udekamp mod Skive.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy