Niels Frederiksen har udtaget truppen mod Hjørring

Målmand Nicklas Højlund er tilbage efter overstået karantæne, når de kongeblå søndag møder FC Hjørring på hjemmebane i NordicBet Ligaen.
Med 9 kampe tilbage er intet endnu afgjort i NordicBet Ligaen. Det står dog klart, at de kongeblå skal have nogle point på kontoen og det skulle meget gerne ske søndag eftermiddag, hvor Lyngby Boldklubs bedste mandskab tager imod FC Hjørring.
Søndagens gæster bliver bestemt ikke nogen let opgave for de kongeblå. FC Hjørring kommer til Lyngby med momentum, efter nordjyderne har vundet de sidste tre kampe i streg. FC Hjørring var ellers nævnt som et af de hold, som ville blive en del af nedrykningskampen i dette forår, men med stærke præstationer og kun et enkelt nederlag i forårets hidtidige seks kampe, så har Hjørring spillet sig godt op i rækken og ligger pt. på en fornem 8. plads – i øvrigt med samme pointtal som Superliga-nedrykkerne fra HB Køge.
I Lyngby har man på det seneste leveret ganske fint fodboldspil, men resultaterne og kynismen har stadig ladet noget tilbage at ønske. Niels Frederiksen har kunne se sine soldater levere pænt fodboldspil de sidste godt 120 kampminutter. Især kampen mod FC Vestsjælland var spillemæssigt imponerende, og det var udelukkende manglen af effektivitet som gjorde, at de kongeblå endte med at tabe kampen.
Der er med andre ord lagt op til en ret så spændende kamp. Lyngby har brug for en sejr for at følge trit med topholdene og til at levere de tre point har manager Niels Frederiksen valgt at holde fast i de fleste af spillerne fra FC Vestsjælland-kampen. Ud af truppen glider U19-målmand Nichlas Macdonald og midtbanespilleren Bror Blume, der erstattes af Alexander Green og førstemålmand Nicklas Højlund, der er tilbage efter to karantænedage for sin udvisning i Slagelse.
Husk at der til opgøret er masser af gode tilbud, til dem som kommer tidligt på stadion. Læs mere om tilbuddene og de ændrede adgangsforhold, der skyldes den nuværende renovering af Lyngby Stadion, via dette link!
Lyngbys trup mod FC Hjørring:
1. Nicklas Højlund, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 6. Frederik Krabbe, 7. Ayoub Sørensen,  8. Robin Nilsson, 9. Lasse Fosgaard, 10. Kim Aabech, 11. Patrick Mortensen, 14. Ragnvald Soma, 15. Fanol Perdedaj, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Yurary Poulsen, 18. Jeppe Tverskov, 21. David Katz Boysen, 24. Frederik Helstrup, 25. Alexander Green, 26. Frederik Gytkjær.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop