Skuffet Niels Frederiksen tager en kamp af gangen

Lyngby-manager Niels Frederiksen er den første til at ærgre sig over dagens nederlag til FC Vestsjælland. Lyngby-chefen håber på hurtig revanche mod Hjørring.
Niels Frederiksen sendte søndag eftermiddag sit mandskab på banen til en topkamp i NordicBet Ligaen mod FC Vestsjælland. Forud for kampen havde Lyngby-manageren dikteret bevægelse og hurtig omgang med bolden, og den mission lykkedes for de kongeblå, der i den grad prægede opgøret mod FC Vestsjælland.
Alligevel var det gæsterne, som til slut stod med sejren, der kom i hus på trods af et hav af Lyngby-chancer. Det er Niels Frederiksen naturligvis ikke tilfreds med: ”Vi ærgrer os, fordi vi endnu engang synes at vi ikke fik det med som vi havde sat næsen op efter. Vi er triste over resultatet, men vi må også bare være ærlige og konstatere, at hvis vi ikke kan score på så store chancer som vi har i dag, så får man ikke de point man skal have” fortæller Niels Frederiksen og fortsætter:
”Vi synes egentlig at vi producerede det antal chancer, som der skal til for at få både 1 og måske også 3 point. Jeg synes vi sad på spillet, men vi var bare ikke dygtige nok til at score, og når man ikke gør det, så vinder man ikke fodboldkampe. Så enkelt er det. Den pointe er vigtig”.
Selvom det gode spil er en ringe trøst efter et nederlag, så vælger Lyngby-manageren alligevel at se fremad mod de næste opgaver. Første mulighed for point er næste søndags hjemmekamp mod Hjørring og der skal en sejr på bordet: ”Hvis vi skal kigge lidt fremad, så har vi naturligvis gjort det sværere for os selv. Men der er stadig 27 point at spille om, så vi tager det en kamp af gangen. Med alle de indbyrdes kampe, der mangler mellem de øvrige tophold, burde vi stadig kunne afgøre det, så vi kæmper for alle point og så ser vi hvor langt det rækker i sidste ende” lyder det fra Niels Frederiksen.
Første mulighed for Lyngby-point til kontoen er som sagt allerede næste søndag, den 21. april, hvor FC Hjørring kommer på besøg på Lyngby Stadion. 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy