Skuffet Niels Frederiksen tager en kamp af gangen

Lyngby-manager Niels Frederiksen er den første til at ærgre sig over dagens nederlag til FC Vestsjælland. Lyngby-chefen håber på hurtig revanche mod Hjørring.
Niels Frederiksen sendte søndag eftermiddag sit mandskab på banen til en topkamp i NordicBet Ligaen mod FC Vestsjælland. Forud for kampen havde Lyngby-manageren dikteret bevægelse og hurtig omgang med bolden, og den mission lykkedes for de kongeblå, der i den grad prægede opgøret mod FC Vestsjælland.
Alligevel var det gæsterne, som til slut stod med sejren, der kom i hus på trods af et hav af Lyngby-chancer. Det er Niels Frederiksen naturligvis ikke tilfreds med: ”Vi ærgrer os, fordi vi endnu engang synes at vi ikke fik det med som vi havde sat næsen op efter. Vi er triste over resultatet, men vi må også bare være ærlige og konstatere, at hvis vi ikke kan score på så store chancer som vi har i dag, så får man ikke de point man skal have” fortæller Niels Frederiksen og fortsætter:
”Vi synes egentlig at vi producerede det antal chancer, som der skal til for at få både 1 og måske også 3 point. Jeg synes vi sad på spillet, men vi var bare ikke dygtige nok til at score, og når man ikke gør det, så vinder man ikke fodboldkampe. Så enkelt er det. Den pointe er vigtig”.
Selvom det gode spil er en ringe trøst efter et nederlag, så vælger Lyngby-manageren alligevel at se fremad mod de næste opgaver. Første mulighed for point er næste søndags hjemmekamp mod Hjørring og der skal en sejr på bordet: ”Hvis vi skal kigge lidt fremad, så har vi naturligvis gjort det sværere for os selv. Men der er stadig 27 point at spille om, så vi tager det en kamp af gangen. Med alle de indbyrdes kampe, der mangler mellem de øvrige tophold, burde vi stadig kunne afgøre det, så vi kæmper for alle point og så ser vi hvor langt det rækker i sidste ende” lyder det fra Niels Frederiksen.
Første mulighed for Lyngby-point til kontoen er som sagt allerede næste søndag, den 21. april, hvor FC Hjørring kommer på besøg på Lyngby Stadion. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products