Lyngby-manager tilfreds med god 2. halvleg

Lyngby-manager Niels Frederiksen glæder sig over sejren på 2-1 over HB Køge. Frederiksen er dog ikke tilfreds med de kongeblås første halvleg.
Det holdt hårdt, men på et selvmål og en scoring fra Ayoub Sørensen lykkedes det Lyngby at vende 0-1 til 2-1 hjemme på Lyngby Stadion, der for første gang i foråret agerede kulisse i NordicBet Ligaen. Hovedparten af de 750 tilskuere kunne til slut gå glade hjem – det samme gælder Niels Frederiksen, der naturligvis var glad for sejren.
Der var dog cirka 30-40 minutters malurt i bægeret for Lyngby-chefen, der bestemt ikke var tilfreds med sit mandskabs indsats i kampens første halvdel: ” Jeg var rimelig vred, fordi jeg ikke synes vi havde det energiniveau der skulle til. Når vi spiller på sådan en bane, så er det energiniveauet der kommer til at være afgørende. De første 30 minutter var forfærdelige og vi kunne reelt have været mere bagud, og så havde det være afgjort” fortalte Niels Frederiksen efter kampen.
Lyngby-manageren er dog fint tilfreds med forbedringen i anden halvleg, hvor de kongeblå havde masser af chancer til at afgøre kampen: ”Jeg synes vi viser at vi har et højere niveau i 2. halvleg og at vi har de individualister, som der skal til at afgøre kampen. Vi kunne vel sagtens have været scoret endnu mere bedømt ud fra 2. halvleg” lyder det fra Niels Frederiksen.
Frederiksen og truppen kan nu holde se frem til en friweekend, idet konkursramte FC Fyn skulle have været modstanderen søndag. Næste opgave er således endnu en hjemmekamp – denne gang mod FC Vestsjælland, der gæster Lyngby Stadion den 14. april.

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products