Årets første ligatrup udtaget

Lyngby-manager Niels Frederiksen har 2 debutanter og et muligt comeback med i truppen, der imorgen sparker foråret igang på kunstgræs i Virum.
 
Vinteren har endnu ikke sluppet sit greb om Danmark, og det skaber vanskeligheder i landets næstbedste fodboldrække. Lyngbys første programsatte kamp mod FC Fredericia blev som bekendt udsat og det er også på et hængende hår, at Lyngbys første hjemmekamp kan afvikles. Vi kan således byde velkommen til fodbold i lidt anderledes rammer i Virum, der lægger kunstgræstæppe til forårets første Lyngby-kamp i NordicBet Ligaen. Læs mere vigtig info om de praktiske forhold ved kampen her.
 
Michael Hansens Skive-mandskab har – ligesom Lyngby – brugt vinterpausen til at forstærke mandskabet ganske betydeligt. Mads Pedersen er lejet i FC Midtjylland, ligesom man har skrevet kontrakt med midtbanespilleren Rune Nautrup, der var en ganske stor profil i nu konkursramte FC Fyn. Derudover har man fået tilgang af yderligere 2 spændende navne: Den tidligere Blokhus-profil og landsholdsspiller fra El Salvador Dustin Corea er skiftet til klubben sammen med den amerikanske forsvarsspiller Robert James Allen, der har flere amerikanske U-landskampe på CV’et. 
 
Sammen med den i forvejen udmærkede Skive-trup vil de helt sikkert blive en svær opgave for de kongeblå. Sæsonens første møde mellem torsdagens 2 modstandere faldt imidlertid klart ud til Lyngbys fordel, og især Kim Aabech kan tænke tilbage på kampen med en vis portion stolthed. 4 gange kom den offensive midtbanespiller på måltavlen i opgøret, der sluttede med en solid 5-1-sejr til de kongeblå. En gentagelse ville ikke være helt af vejen.
 
Anfører Mathias Tauber glæder sig til at komme igang og vise, hvad man har trænet hele vinteren: "De ting vi har arbejdet på henover vinteren skal overføres til kamp nu. Vi ved hvor vi selv står, men vi ved naturligvis ikke meget om hvad modstanderen har trænet hele vinteren. De første kampe er der altid lidt nerver og usikkerhed, så det handler først og fremmest om at få styr på dem. Vi har haft en lang og god opstart, men når man spiller fodbold så er det turneringskampene som betyder noget. Det er dem der tæller, så vi glæder os helt vildt" fortæller Lyngby-kaptajnen.
 
Manager Niels Frederiksen har to debutanter i sin Lyngby-trup: Ragnvald Soma og Robin Nilsson kan således få officiel debut for de kongeblå, der også har tilbagevendte Ayoub Sørensen klar til et comeback efter 2 år i skadeshelvede. Jeppe Brandrup og Fanol Perdedaj må sidde forårspremieren over med karantæne.
 
Truppen mod Skive IK:
1. Nicklas Højlund, 2. Thomas Rasmussen, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 6. Frederik Krabbe, 7. Ayoub Sørensen,  8. Robin Nilsson, 10. Kim Aabech, 11. Patrick Mortensen, 14. Ragnvald Soma, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Yurary Poulsen, 18. Jeppe Tverskov, 19. Jonas Henriksen, 21. David Katz Boysen, 24. Frederik Helstrup, 25. Alexander Green, 26. Frederik Gytkjær

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products