Stor tilfredshed med opstarten

Lyngby-manager Niels Frederiksen ærgrer sig sammen med sit mandskab over aflysningen af forårspremieren. Han vil dog næsten godt garantere, at de kongeblå kommer i kamp i den kommende uge.
Lyngbys forårspremiere mod FC Fredericia skulle have været spillet i dag. Men allerede tidligt i sidste uge stod det klart, at Monjasa Park ikke ville blive klar til kampen. En aflysning, der ærgrer i Lyngby: ”Spillerne er rigtigt ærgerlige, for vi har gået i så lang tid og gjort os klar. Og det er vi helt bestemt. Men jeg har sagt til spillerne, at nu hvor der går 5 dage mere, så må vi jo bare sørge for at være endnu mere parat og det er det vi bruger tiden på” fortalte Niels Frederiksen til lørdagens Kick-Off Arrangement i Juul&Nielsen Loungen.
Her fik Lyngby-manageren også lejlighed til at vurdere den næsten 2½ måneds lange opstart: ”Helt generelt synes jeg vi har haft en rigtig fin opstart med nogle gode træningskampe – ikke mindst i Tyrkiet, hvor vi også fik lejlighed til at snakke en masse ting igennem og blandt andet få styr på rollerne. Det er noget jeg vægter højt” lød det fra Niels Frederiksen.
Som svar på et spørgsmål stillet via Facebook konstaterede Niels Frederiksen desuden, at han mener at de kongeblå er blevet klogere på udfordringerne i NordicBet Ligaen: ”Jeg tror vi alle sammen er blevet klogere på hvor krævende det er, at vinde kampe i 1. division. I efteråret betød det, at vi spillede kampe hvor vi ikke var hvor vi skulle være. Derudover kan vi jo se på stillingen, at vi har lukket 26 mål ind i 19 kampe. Så vi har også arbejdet meget på, at hele holdet skal blive bedre til at forsvare. Jeg tror vi kommer til at præstere i væsentligt højere grad i foråret”.
Det står i øvrigt klart, at Lyngby Stadion ikke kommer til at huse forårets første hjemmekamp mod Skive. Der arbejdes i stedet på at finde en egnet kunstgræsbane, således at foråret kan sparkes i gang enten torsdag eller fredag i den kommende uge.
 

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products