NF: Holdet er bedre end i efteråret

Lyngby går ind til foråret som et stærkere hold end det, der sluttede efteråret. Det konkluderede manager Niels Frederiksen blandt andet til lørdagens Kick-Off Arrangement på Lyngby Stadion.
Lørdagens Kick-Off Arrangement var en kærkommen lejlighed til at gøre status over vinterperiodens forberedelser og ikke mindst den nuværende spillertrups styrke. På foranledning af et spørgsmål fra Facebook kunne manager Niels Frederiksen fortælle, om han betragter de kongeblå som styrket henover vinteren: ”Ja det synes jeg, fordi jeg overordnet mener at truppen i dag er bedre, end den var da efteråret sluttede. Det betyder ikke at vi har været glade for at slippe af med Uffe (Bech), for det er bestemt ikke tilfældet”
”Vi er vokset indefra og så er der spillere, som ikke var klar i efteråret som er klar nu, eksempelvis Ayoub, Fosgaard og velsagtens også Frederik Gytkjær, der har haft en rigtig god opstart. Så jeg synes at vi som gruppe står rigtig stærkt og jeg føler vi har en bedre og bredere trup. Det tror jeg vi kommer til at se i foråret”
Udover Ayoub Sørensen har de kongeblå i vinterpausen fået tilgang af Robin Nilsson og Ragnvald Soma – sidstnævnte var til lørdagens arrangement fraværende med sygdom, og det gav Niels Frederiksen muligheden for at fokusere lidt på sin nye svenske midtbanespiller: ”Han er bestemt ikke det, man vil kalde en rigtig Lyngby-spiller. Han er ikke typen, der snyder 4 modstandere, laver 2 tuneller og så banker den op i krogen. Han er en dygtig fighter og en god bolderobrer. Og så er han en klog spiller, der kender sine egne styrker og begrænsninger og så ikke gør det sværere end det er” lød det fra Niels Frederiksen om Robin Nilsson.
Om det bliver til kongeblå debut for Soma og Nilsson eller måske et comeback til Ayoub Sørensen afgøres i den kommende uge, hvor Lyngby tager hul på foråret med opgøret mod Skive IK.
 

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products