Forårspremieren mod FC Fredericia udskudt

Kongeblå fans, spillere og ledere må væbne sig med endnu mere tålmodighed i forhold til forås-fodbold  NordicBet Ligaen. Forårspremieren mod FC Fredericia på søndag er således blevet aflyst på grund af dårlige baneforhold.
 
Frost i banen, snestorm og udsigten til endnu mere sne i løbet af ugen betyder, at banen på Monjasa Park i Fredericia umuligt kan nå at blive klar til forårspremieren i NordicBet Ligaen. Derfor har FC Fredericia valgt allerede nu at aflyse søndagens kamp mod Lyngby.
 
Dermed må de kongeblå vente endnu en uge med at komme igang med forårets vigtige kampe. Kampen vil hurtigst muligt blive programsat på ny. Forårspremieren er dermed udskudt til hjemmekampen mod Skive den 29. marts kl. 17.30.
 
Forårets kick-off-arrangement på lørdag klokken 13 i Juul&Nielsesn Loungen gennemføres som planlagt.

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products