Forårspremieren mod FC Fredericia udskudt

Kongeblå fans, spillere og ledere må væbne sig med endnu mere tålmodighed i forhold til forås-fodbold  NordicBet Ligaen. Forårspremieren mod FC Fredericia på søndag er således blevet aflyst på grund af dårlige baneforhold.
 
Frost i banen, snestorm og udsigten til endnu mere sne i løbet af ugen betyder, at banen på Monjasa Park i Fredericia umuligt kan nå at blive klar til forårspremieren i NordicBet Ligaen. Derfor har FC Fredericia valgt allerede nu at aflyse søndagens kamp mod Lyngby.
 
Dermed må de kongeblå vente endnu en uge med at komme igang med forårets vigtige kampe. Kampen vil hurtigst muligt blive programsat på ny. Forårspremieren er dermed udskudt til hjemmekampen mod Skive den 29. marts kl. 17.30.
 
Forårets kick-off-arrangement på lørdag klokken 13 i Juul&Nielsesn Loungen gennemføres som planlagt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products