Uafgjort i profilfyldt reserveholdskamp

Lyngby var bagud to gange mod Viborg FF, men kom tilbage ligeså mange gange og sikrede via scoringer fra Jonas Herniksen og Frederik Gytkjær 2-2 i reserveholdsligaen.
Forårsafdelingen af Reserveholdsligaen blev tirsdag sparket igang i Viborg, hvor de kongeblå var på besøg hos de grønklædte ligakolleger. Kampen var alt andet end præget af reserver, idet begge mandskaber på grund af vinterpausen havde valgt at stille op i tæt på stærkeste opstilling.
Viborg kom bedst fra start og kunne tidligt i kampen bringe sig foran med 1-0 ved Mathias Gertsen. Jonas Henriksen fik dog udlignet til 1-1 for de kongeblå i en halvleg, der var meget lige, men hvor Viborg trods alt sad på de fleste af chancerne. Tobias Perch-Nielsen bragte Viborg foran med 2-1 på et frispark, men kort før pausen udnyttede Lyngby så en defensiv fejl fra hjemmeholdet og så kunne Frederik Gytkjær udligne på ny.
I 2. halvleg var Lyngby langt bedre med. De kongeblå fik sat flere gode opspil sammen, men det blev ikke til yderligere scoringer i opgøret, der derfor sluttede 2-2. Lyngby-manager Niels Frederiksen havde følgende kommentarer til kampen: "Overordnet tilfreds med kampen, som blev afviklet i et højt tempo. Der var mange gode momenter i vores spil og primært i 2. halvleg får vi sat spillet fint og holder Viborg fra de åbne chancer"
"Tilgengæld kan vi ikke være tilfreds med, at vi afgiver så mange lette omstillingschancer i første halvleg – hvilket kunne være blevet dyrt, hvis Viborg havde været lidt skarpere. Mange af de ting vi træner begynder i det store og hele at fungere, men der mangler fortsat noget finpudsning – det har vi dog også stadig en måned til og det skulle være rigelig tid" lyder det fra Niels Frederiksen.
Match Facts:
 
Viborg FF res. – Lyngby BK res. 2-2 (2-2)
1-0 Mathias Gertsen (11), 1-1 Jonas Henriksen (21), 2-1 Tobias Perch-Nielsen (32), 2-2 Frederik Gytkjær (40)
 
Lyngbys startopstilling: Nicklas Højlund, Ryan Johnson Laursen, Mathias Tauber (<-> Ragnvald Soma (65)), Frederik Krabbe, Thomas Rasmussen (<-> Jeppe Brandrup (46)), Robin Nilsson, Kim Aabech (<-> Jeppe Tverskov (70)), Jonas Henriksen (<-> Bror Blume (70)), Yussuf Yurary Poulsen, Frederik Gytkjær (<-> Alexander Green (65)), Patrick Mortensen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products