Lyngby henter svensk midtbaneforstærkning

Lyngby Boldklub har på transfervinduets sidste dag lejet den 24-årige svenske midtbanespiller Robin Nilsson fra Ängelholms FF i den næstbedste svenske række.
Lyngby Boldklub fortsætter oprustningen forud for de afgørende kampe i Betsafe Ligaen. Tilgangene af Ragnvald Soma og Ayoub Sørensen suppleres nu med en ny spiller til positionen centralt på midtbanen. De kongeblå har således lejet den 24-årige svenske midtbanespiller Robin Nilsson fra Ängelholms FF. Lejeaftalen indeholder desuden en købsoption.
”Robin har en god alder og er en løbestærk bolderobrer, der også kan skabe den rette balance på holdet. Robin har ønsket at få en ny og større udfordring og den kan han få her hos os i Lyngby, så vi er glade for, at vi på en så central position kan råde over en så kvalificeret spiller” udtaler Lyngbys manager Niels Frederiksen.
Med 112 kampe de sidste 4 sæsoner for Ängelholm har midtbanespilleren været en central og vigtig brik for klubben i Superettan, som den næstbedste svenske række kaldes. Robin Nilsson har derudover spillet 6 ungdomslandskampe for Sverige og har ligeledes haft flere optrædener for Malmö FF i den bedste svenske række. I 2010 skiftede han endegyldigt til Ängelholms FF, efter at have repræsenteret samme klub som lejespiller i 2009-sæsonen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy