Daniel Stückler bronzevinder ved Aegean Cup

Den unge angriber Daniel Stückler (tv.) har tilbragt den forgangne uge med det danske U16-landshold, der har spillet Aegean Cup i Tyrkiet. Stückler startede inde i alle 4 kampe og var med til at vinde bronze i turneringen.
Det danske U16-landshold har forsvaret de rød-hvide farver ved Aegean Cup i Tyrkiet. Med på turen var den 15-årige offensive Lyngby-spiller Daniel Stückler, og han fik masser af spilletid ved turneringen, hvor Danmark spillede i alt 4 kampe og endte med at snuppe bronzemedaljer.
Stückler var således med fra start i samtlige 4 kampe. De første 2 opgør bød på store sejre – først på 5-1 over Norge og dagen efter på 4-0 over Grækenland, men sidenhen kom danskerne ned på jorden igen, da man tabte til værtsnationen Tyrkiet med hele 0-4.
Nederlaget til trods formåede Danmark at kvalificere sig til bronzekampen, der blev spillet lørdag. Og det lykkedes Danmark at vinde opgøret med 4-2 over Tjekkiet – endnu engang med Daniel Stückler i startopstillingen.
Kampene ved Aegean Cup bringer Daniel Stückler op på i alt 8 ungdomslandskampe for U16-landsholdet. Den 15-årige offensivspiller har tidligere vist målformen for U16-drengene idet Lyngby-spilleren står noteret for 2 scoringer – alle scoret før kampene i den tyrkiske turnering.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products