Lyngby Stadion: Lokalplan for 1. etape vedtaget

Kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk har nu vedtaget lokalplanen for etape 1 af Lyngby Idrætsby.
Kommunalbestyrelsen har nu endegyldigt vedtaget den lokalplan, der i praksis betyder at gennemførslen af etape 1 af projektet "Lyngby Idrætsby" nu kan iværksættes. Etape 1 indeholder nedrivningen af den nuværende gamle tribune på Lyngby Stadion – en tribune, der skal erstattes med en nybygget vest-tribune. Samtidig rykker man opvisningsbanen tættere på publikum, idet man flytter atletikfaciliteterne til et andet sted i idrætsbyen. Den nye bane på Lyngby Stadion vil ligeledes være forsynet med varme.
Projektet beskrives nærmere i et nyhedsbrev udsendt af Lyngby-Taarbæk Kommune. Du kan læse brevet her, eller generelt følge med i udviklingen af Lyngby Idrætsby på www.lyngbyidraetsby.ltk.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig træt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god præstation. Efter pausen dræbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at få et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os på fredag på hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sådan en aften kan alt ske, forklarer cheftræneren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products