Stückler med U16-landsholdet til Aegaen Cup

Lyngbys unge angriber Daniel Stückler (tv.) er blevet udtaget til U16-landsholdet, der spiller træningsturnering i januar måned.
Slutningen af januar byder på en af landets mest omtalte ture – ligalandsholdets tur til USA, hvor Lyngby har to spillere med. Men seniorspillerne er ikke de eneste, som skal bruge noget af januar i landsholdsregi. Også det yngste danske landshold, U16-landsholdet, skal udenlands.
Landsholdet deltager nemlig i Aegean Cup, der spilles fra den 20. til den 27. januar i Manisa i Tyrkiet. Truppen er netop blevet udtaget og den indeholdt nok engang Lyngbys unge angrebstalent Daniel Stückler, der markerede sig fornemt ved den sidste U16-landsholdssamling.
Ved den lejlighed blev det nemlig til to pladser i startopstillingen, masser af spilleminutter og også en scoring i de to svære forberedelseskampe på udebane mod Portugal. Kort efter fik Stückler lejlighed til at vise sine egenskaber frem i den engelske storklub Everton.
Danmark møder Tyrkiet, USA og Tjekkiet ved Aegaen Cup.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy