Varme Daniel Stückler træner med Everton

U17-holdets angriber Daniel Stückler (tv.) har netop vist sine talenter frem på U16-landsholdets tur til Portugal – nu går turen videre til England, hvor Premier League-klubben Everton skal se nærmere på Lyngby-spillerens talenter.
Lyngby Boldklub er kendt for det flotte talentarbejde, og næste generation står allerede på spring. De kongeblå har på U17-holdet glæde af den 15-årige angriber Daniel Stückler og han har netop været med det danske U16-landshold i Portugal for at spille to træningskampe.
Ved den lejlighed fik offensivspilleren markeret sig med en enkelt scoring. Det var i kamp nummer to, hvor Danmark formåede at spille uafgjort med de stærke portugisere. Den første kamp blev tabt med 1-2, mens Daniel Stückler scorede til 1-0 i det andet opgør, der sluttede 1-1. Angriberen optrådte ved begge lejligheder i startopstillingen.
Stücklers talenter er også blevet bemærket udenfor Kongens Lyngby. Forude venter således et træningsophold hos den engelske storklub Everton, der til dagligt frister en tilværelse i en af verdens bedste ligaer, Premier League.
Træningsopholdet starter tirsdag og varer uden ud.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy