Yurary dobbelt målscorer i EM-kvalifikationen

Lyngbys varme angriber Yussuf Poulsen scorede to gange og var således en afgørende faktor, da U19-landsholdet besjerede Cypern med 3-1.
Det danske U19-landshold tog onsdag hul på EM-kvalifikationen på solbeskinnede Cypern, hvor den første kvalifikationsturnering spilles. Første kamp var mod værtsnationen Cypern og det blev til en sikker dansk sejr – oven i købet med et flot kongeblå aftryk.
Lyngby-forsvareren Nicolai Johannesen har ellers været tvunget til at melde fra turneringen med en skade – derfor er angriberen Yussuf Yurary Poulsen eneste kongeblå indslag på U19-landsholdet. Og det er landstræner Thomas Frank formentlig fint tilfreds med.
Lyngby-topscoreren viste nemlig sin farlighed ved to lejligheder. Kort før pausen smækkede Casper Højer Nielsen et hjørnespark ind i hovedet på den høje Lyngby-forward og han kunne bringe Danmark på 2-0 efter en halvleg, hvor Kristian Lindberg havde scoret danskernes første mål.
I 2. halvleg fik Cypern reduceret på et straffespark, men bedst som hjemmeholdet troede på et comeback slog Danmark til i den anden ende. Efter 66 minutter erobrede Yussuf Yurary Poulsen bolden højt på banen. Derefter afdriblede han et par cypriotiske forsvarsspillere inden han kunne score sikkert til 3-1.
Danmark fik dermed en fin start på EM-kvalifikationen, der fortsætter allerede fredag, hvor Montenegro venter. Den sidste kamp spilles på mandag mod Finland.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy