Yurary dobbelt målscorer i EM-kvalifikationen

Lyngbys varme angriber Yussuf Poulsen scorede to gange og var således en afgørende faktor, da U19-landsholdet besjerede Cypern med 3-1.
Det danske U19-landshold tog onsdag hul på EM-kvalifikationen på solbeskinnede Cypern, hvor den første kvalifikationsturnering spilles. Første kamp var mod værtsnationen Cypern og det blev til en sikker dansk sejr – oven i købet med et flot kongeblå aftryk.
Lyngby-forsvareren Nicolai Johannesen har ellers været tvunget til at melde fra turneringen med en skade – derfor er angriberen Yussuf Yurary Poulsen eneste kongeblå indslag på U19-landsholdet. Og det er landstræner Thomas Frank formentlig fint tilfreds med.
Lyngby-topscoreren viste nemlig sin farlighed ved to lejligheder. Kort før pausen smækkede Casper Højer Nielsen et hjørnespark ind i hovedet på den høje Lyngby-forward og han kunne bringe Danmark på 2-0 efter en halvleg, hvor Kristian Lindberg havde scoret danskernes første mål.
I 2. halvleg fik Cypern reduceret på et straffespark, men bedst som hjemmeholdet troede på et comeback slog Danmark til i den anden ende. Efter 66 minutter erobrede Yussuf Yurary Poulsen bolden højt på banen. Derefter afdriblede han et par cypriotiske forsvarsspillere inden han kunne score sikkert til 3-1.
Danmark fik dermed en fin start på EM-kvalifikationen, der fortsætter allerede fredag, hvor Montenegro venter. Den sidste kamp spilles på mandag mod Finland.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier