Uffe Bech ikke tilfreds med uafgjort

Lyngbys målscorer Uffe Manich Bech var ikke tilfreds med resultatet af søndagens lokalopgør mod AB. Offensivspilleren, der scorede på straffe, synes også at Lyngby havde fortjent bedre.
1-1 i søndagens lokalopgør mod AB var ikke nok til at tilfredsstille Lyngby-lejren – i hvert fald var de kongeblås enlige målscorer Uffe Manich Bech ikke nogen super glad spiller efter kampen: ”Nej vi er ikke tilfredse. Vi går efter at vinde kampen og selvom det er et lokalopgør, så er det en kamp, hvor vi er tophold og de ligger sidst. Så vi havde sat næsen op efter at vinde og havde ikke solgt den for uafgjort på forhånd” fortæller Uffe Bech.
Offensivspilleren bragte Lyngby på 1-0 i 2. halvleg på et straffespark, som blev begået mod Fanol Perdedaj. Chancen fra 11-meter-pletten var dog langt fra den eneste Lyngby havde i opgøret, hvor lidt ekstra skarphed formentlig havde afgjort kampen til de kongeblås fordel. Skulle der være en vinder, så skulle det ifølge Uffe Bech derfor have været Lyngby:
”Set på chancer så har vi mere end de har, især i 1. halvleg og det sidste kvarters tid. Lige efter vi er kommet foran har vi en periode, hvor vi bliver for passive og der scorer de så. Ærgerligt” lyder det fra Uffe Manich Bech, der spillede sin kamp nummer 43 for Lyngby.
Uffe Bech og resten af Lyngby-truppen har nu blot to kampe tilbage dette efterår. Først gælder det topkampen ude mod Vejle Kolding på søndag og næste onsdag rundes sæsonen af med kvartfinalen i DBU Pokalen, hvor Lyngby møder Superliga-mandskabet fra Esbjerg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier