18 mand udtaget til lokalbrag

Søndag eftermiddag byder på et vaskeægte lokalopgør på Lyngby Stadion, hvor de kongeblå tager imod AB. Niels Frederiksen har udtaget 18 spillere til opgøret.
Lyngby er tilbage på førstepladsen i Betsafe Ligaen. Det er et faktum efter de kongeblå i sidste weekend blev det første hold, som besejrede Brønshøj i egen hule. Efter en lille resultatmæssig nedtur blev stimen brudt med den flotte sejr i DBU Pokalen mod AGF. Siden da har Lyngby besejret både Hobro og førnævnte Brønshøj, så der er lagt op til en perfekt sæsonafslutning i tre svære kampe – først mod AB, sidenhen Vejle og til slut den store finale i DBU Pokalen mod Superliga-holdet Esbjerg fB.
Første opgave i den tretrinsraket bliver altså naboerne fra AB – en kamp, som umiddelbart er top mod bund, men som også er en kamp mod to store lokalrivaler. AB ligger pt. sidst Betsafe Ligaen, men den tilsyneladende store forskel i placeringer bliver formentlig ikke noget, man for alvor kan mærke i søndagens kamp. Med et opsat AB-mandskab som modstander bliver der tale om et tæt og intenst opgør, som Lyngby naturligvis må påtage sig favoritværdigheden i – men det bliver helt sikkert et vaskeægte lokalopgør med al den nerve, som det medfører.
Søndag eftermiddag har vi – udover lokalderbyet – også et Danmarks-kendt musiknavn på plakaten. Rapperen ”MC Einar” underholder publikum i pausen, hvor han vil spille et par af sine hits – og måske også en enkelt julesang, nu vi nærmer os den 12. måned. Der er med andre ord masser af grunde til, at lægge vejen forbi Lyngby Stadion søndag eftermiddag.
Til kampen mod AB har Lyngby-manager Niels Frederiksen udtaget 18 spillere. I truppen må han undvære karantæneramte Kim Aabech, der erstattes i truppen af Jonas Henriksen, som er tilbage efter skade. Frederiksen må i øvrigt stadig undvære en skadet Ryan Johnson Laursen.
Truppen mod AB:
1. Nicklas Højlund, 2. Thomas Rasmussen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 6. Frederik Krabbe, 7. Uffe Manich Bech, 8. Morten Karlsen, 11. Patrick Mortensen, 15. Fanol Perdedaj, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Yurary Poulsen,19. Jonas Henriksen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Frederik Helstrup, 25. Alexander Green, 26. Frederik Gytkjær

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products