Tauber tilbage i Lyngby-truppen mod Brønshøj

Lyngby har revanche til gode mod Brønshøj, når de to mandskaber lørdag eftermiddag tørner sammen på Tingbjerg Ground. Niels Frederiksen har udtaget 18 mand til opgøret.
Med en 2-1-sejr over Hobro strøg de kongeblå i sidste weekend atter op på oprykningspladserne i Betsafe Ligaen. Lyngby er nu at finde på 2. pladsen i ligaen, og er dermed ved at have fundet den rytme, der i starten af sæsonen gjorde de kongeblå til førerhold i Betsafe Ligaen.
Netop den rytme blev afbrudt af lørdagens modstander Brønshøj, der med en 3-2-sejr stak en kæp i hjulet på Lyngby-toget. Derfor er der revanche til gode på Tingbjerg Ground lørdag eftermiddag, hvor de to mandskaber mødes for anden gang i sæsonen.
Brønshøj ligger fortsat lunt i svinget i Betsafe Ligaen. Med 26 point – et færre end Lyngby – er der fra 5. pladsen ikke langt til toppen, som "Hvepsene" med topscorer Simon Bræmers foreløbige 8 mål har sat kursen imod. Hårdt arbejde kendetegner Bo Henriksens tropper, som uden tvivl vil give Lyngby mere end kompetent modstand.
Til at sikre et godt Lyngby-resultat har manager Niels Frederiksen udtaget 18 mand. Ud af truppen i forhold til Hobro-kampen er gledet Jasin Khayat, Nicolai Johannesen, Jeppe Tverskov og Ryan Johnson Laursen, der er ude med en skade. Til gengæld kan Morten Karlsen, Mathias Tauber og Frederik Helstrup igen tilslutte sig Lyngby-truppen – de to sidstnævnte er tilbage efter begge at have overstået kortere skadesforløb.
Kampen mellem de kongeblå og Brønshøj sparkes igang på Tingbjerg Ground kl. 15.00.
Truppen mod Brønsh&osloslash;j:
1. Nicklas Højlund, 2. Thomas Rasmussen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 6. Frederik Krabbe, 7. Uffe Manich Bech, 8. Morten Karlsen, 10. Kim Aabech, 11. Patrick Mortensen, 15. Fanol Perdedaj, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Yurary Poulsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Frederik Helstrup, 25. Alexander Green, 26. Frederik Gytkjær

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products